Despre noi

know.more.about.us

Povestea noastra a inceput in 2017

Am inceput entuziasti sa promovam deplasarea urbana cu ajutorul trotinetelor electrice. Incepand de la nevoia de a ne deplasa cat mai rapid in mediul urban, am decis sa luam in calcul cele mai importante elemente specifice, pe care o trotineta electrica trebuie sa le indeplineasca.
Dupa indelungi cautari si consultari in domeniu, am reusit sa gasim produsele care pot face parte cu succes din gama de trotinete electrice performante pe care noi am dorit sa o punem la dispozitia voastra – trotinete multi performante, la preturi accesibile.

nana-acasa-jos

Astazi

Avem posibilitatea sa oferim celor care sunt interesati de deplasarea urbana, eco-friendly, o gama completa de trotinete electrice performante, care multumesc chiar si cei mai pretentiosi clienti, pasionati de trotinete electrice.

Ne mandrim ca fiind prima companie din domeniul trotinetelor electrice din Romania care a introdus pe piata trotinetele electrice foarte performante, cu un voltaj nominal de 52V.

Voltajul trotinetelor noastre, imbinat cu puterea controlerelor de ultima generatie, ofera particularitatile unora dintre cele mai performante trotinete electrice de pe piata, la momentul actual.

Daca esti in cautarea unei trotinete electrice care sa respecte cele mai noi tehnologii, nu ezita sa ne contactezi!